Alle artikelen

Hoe je je account of een home verwijdert

Je kunt een home die je hebt aangemaakt hernoemen of verwijderen, of je hele Chore Boss-account verwijderen.

Een home hernoemen

  1. Tik onderaan het scherm op Instellingen en daarna op Mijn Huizen.
  2. Tik op het home.
  3. Tik rechtsboven op de drie puntjes en daarna op Bewerken.
  4. Typ de nieuwe naam en tik op Opslaan.

Een home verwijderen

Alleen de persoon die een home heeft aangemaakt, kan het verwijderen.

  1. Schakel eerst naar een ander home, omdat je het home dat je gebruikt niet kunt verwijderen. Zie Hoe je tussen homes wisselt.
  2. Tik op Instellingen en daarna op Mijn Huizen.
  3. Tik op het home dat je wilt verwijderen.
  4. Tik rechtsboven op de drie puntjes en daarna op Verwijderen.
  5. Tik op Ja om te bevestigen.

Bij het verwijderen van een home worden ook de klusjes en profielen van de leden verwijderd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Een home verlaten waaraan je bent toegevoegd

Je kunt een home waaraan je bent toegevoegd nog niet via de app verlaten. Je kunt overschakelen naar je eigen home en dat blijven gebruiken. Wil je uit een home worden verwijderd, neem dan contact met ons op. Zie Hoe je hulp krijgt of contact opneemt met support.

Je account verwijderen

  1. Tik op Instellingen.
  2. Tik onder Account op Account Verwijderen.
  3. Lees het bericht en tik op Ja.

Je kunt ook op Instellingen tikken, daarna op Mijn Huizen, vervolgens op de drie puntjes rechtsboven en daarna op Account Verwijderen.

Nadat je je account hebt verwijderd, meldt Chore Boss je af op dit apparaat.

Het verwijderen van je account annuleert geen abonnement. Abonnementen worden beheerd door Apple of Google. Zie Hoe je een abonnement opzegt of een terugbetaling krijgt.

Problemen oplossen

  • "Kan actief home niet verwijderen" Schakel eerst naar een ander home en verwijder daarna dit home.
  • Er gebeurt niets als ik op Verwijderen tik bij een home: alleen de persoon die het home heeft aangemaakt, kan het verwijderen.
  • "Je account kan niet worden verwijderd. Controleer je verbinding en probeer het opnieuw." Maak verbinding met internet en probeer het opnieuw.
  • Ik zie Account Verwijderen niet: log eerst in. Als je bent ingelogd, heeft het lid dat op deze telefoon is geselecteerd Toegang Beperken. Schakel naar het profiel van een ouder via de naam bovenaan het tabblad Home.

Nog steeds hulp nodig?

Ons team helpt je graag verder.

Neem contact met ons op